Szerzői jogok


A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Palmedico Kft. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló (1986: II. tv.), a Büntető Törvénykönyvről szóló (1978: IV. tv.), a Polgári Törvénykönyvről szóló (1957: IV. tv.), valamint a Szerzői jogról szóló (1999: LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Palmedico Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a Palmedico Kft.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

© www.mutolampa.hu
Minden jog fenntartva.