iLed7 műtőlámpa

műtőlámpa


A legmodernebb 3D szenzortechnológiának köszönhetően függetlenül a távolságtól a fénymező nagysága és a fényerő állandó marad a munkaterületen, és akkor is ha Ön közvetlenül a lámpa alatt dolgozik. Intuitív kezeléssel az érintőképernyős fali kezelőpanelen (opciósan tableten), vagy steril fogantyún keresztül kapacitív vezérléssel és akusztikus visszajelzéssel.
Egy műtőlámpa - változatos megoldások.

Előnyök


ledes műtőlámpa  

SmartAssist: Fény erős árnyék nélkül

Akkor is ha Ön közvetlenül a műtőlámpa alatt dolgozik, az iLED 7 szenzorvezérelt asszisztencia rendszere gondoskodik a mindvégig homogénen megvilágított situsról a LED-modulok intelligens vezérlésén keresztül. A sebész a munkájára koncentrál - a fény pedig a situsra.

SmartAssist: Fény erős árnyék nélküAkkor is ha Ön közvetlenül a műtőlámpa alatt dolgozik, az iLED 7 szenzorvezérelt asszisztencia rendszere gondoskodik a mindvégig homogénen megvilágított situsról a LED-modulok intelligens vezérlésén keresztül. A sebész a munkájára koncentrál - a fény pedig a situsra.SmartAssist: Fény erős árnyék nélk

 

iled műtőlámpa  

SmartIllumination: Változatlan fényerő

Az iLED 7 műtőlámpa fényminősége és világossága azonos marad a különböző munkatávolságnál, színhőmérsékletnél és fénymező méretnél - és mindez utánigazítás nélkül.
SmartPattern: Változatlan fénymező
A Trumpf Medical rendkívüli SmartPattern funkciója gondoskodik a változatlan fénymező méretről a jellemzően 0,8 és 1,3 méter közötti munkatávolságnál. Ezenfelül három fénymező méret közül választhat.

 

iled műtőlámpa  

SmartModularity: Nyitott a jövőre

Minden lámpatest automatikusan elő van készítve a TruVidia® vezetéknélküli kamera behelyezéséhez, amit steril vagy egyszerhasználatos fogantyúval lehet felszerelni. Így később a kamerával bővítás probléma nélkül lehetséges.


iled műtőlámpa  

SmartControl: Intuitív kezelés

Az alapfunkciókat közvetlenül a lámpatesten vagy a steril fogantyún (SLC - Sterile Light Control) lehet állítani. A teljes kezelési felületre ott van a mobil tablet vagy a fali kezelőpanel, mindkettőnek intuitív kezelőfelülete van.

 

iled műtőlámpa  

SmartDesign: Turbulencia szegény és könnyű

A lámpatest hozzájárul a közepén lévő nyílással, a lágy formájával és sima felületével, valamint a kompakt méretével a jobb légáramláshoz a situs felett.

 

 

iled műtőlámpa  

Kamera: Ragyogó képátvitel rádió frekvencián keresztül

A TruVidia® vezetéknélküli kamera maximalizálja a TruVidia® kamerát anélkül, hogy a legjobb HD képminőségről le kellene mondani - és mindezt biztonságosan kódolt átvitellel. A TruVidia® vezetékmentes kamera legújabb technológiájával tudja beavatkozásait optimálisan kísérni és dokumentálni, ragyogó felvétellel Full-HD-ben és biztonságosan kódolt átvitellel.

 


Műtőlámpa műszaki adatai

  ILED7
Fényerősség Ec 1 m távolságban (lx) 160.000
Fénymező átmérő (d10) 1 m távolságban (cm) 16–25
Fénymező mérete állandó a munkatávolság felett standard
Színhőmérséklet (K) 3.500 / 4.000 / 4.500 / 5.000
Színvisszaadási index Ra max. 97
A LED átlagos élettartama (h) 60.000
Adaptive Light Control Plus (ALC Plus) standard
Sterile Light Control (SLC) opciós
Aktív fénymenedzsment standard
Kameraelőkészítés standard


Videó

Katalógus letöltés